diumenge, 11 d’octubre del 2009

Acte 9 d´Octubre a l´Albereda de Xàtiva

El passat 10 d´Octubre a les 10 hores va tindre lloc a l´Albereda de Xàtiva la primera activitat-taller que va proposar Joves Socialistes amb la finalitat de conmemorar l´entrada de Jaume I a la ciutat de Valéncia.

La manualitat realitzada tractava d´un "escut d´armes" amb motiu de la figura de Jaume I.





Al llarg de tot el matí van asistir xiquets de diferents edats, els quals per realitzar l´activitat, coloretjaven l´escut de Xátiva junt un escut de cart
ró.



Des-de Juentuts Socialistes volem animar-vos a que participeu als actes i us convidem a que expresseu la vostra opinió sobre diferents temes que tractarem en aquest blog!




També podeu expossar o aportar qualquier idea que tingau sobre algun aspecte que cregues que es interessant per fer posible el canvi. Anima´t!

Joves Socialistes de Xàtiva




1 comentari:

  1. Hola companys/es:

    Vos veig amb energies i m´agrada molt el vostre ímpetu. Comprenc que cal ser com cal perque aguantar al "chiquito de xàtiva" RUS, s´ha de tindre aguant. Nosaltres estem començant a patir el que es el PP, despres de 28 anys de governs sense la dreta i amb 20 anys de socialisme a Algemesí.

    La tasca que tenim endavant serà molt dur i la vostra, diria molt més perque heu de lluitar contra un poder enquistat des del 1995.

    Salut i força al canut!

    ResponElimina